decembrie 09, 2010

Noi doi, viitori parinti...

Noi doi.
Ne iubim de 11 ani aproape si suntem casatoriti de peste 3 ani :). Au fost si momente grele si unele minunate, dar iata-ne aici: viitori parinti.
Noi tot timpul ne-am urnit mai greu, ne-am casatorit tarziu, dar poate a fost mai bine asa, am avut timp sa ne maturizam, sa ne cunoastem bine si bune si rele, sa ne testam limitele. Chiar radeam zilele trecute ca nu ma mai cererea de nevasta...inca putin ramaneam fata batrana :)) M-am casatorit la 28 de ani si am ramas insarcinata la 31 de ani. Nu ne-am grabit, asa suntem noi.
Am asteptat momentul potrivit.
Intotdeauna ne-am inteles bine si ne-am iubit mult. Dar, de cand am aflat ca sunt insarcinata, ne iubim asa de mult, ca n-am cuvinte.
Poate asa vi s-a intamplat si voua, poate ca nu, dar depinde de fiecare dintre noi.
Ne spunem "te iubesc" de nu stiu cate ori pe zi, ne imbratisam, ne sarutam, avem grija unul de altul.
A fost greu in perioada cand ne chinuiam sa facem un bebe, dar am fost unul langa altul tot timpul. Sotul meu are un dar sa ma incurajeze si sa ma calmeze, am invatat multe de la el. Poate si el de la mine.
Prima data cand am primit un mesaj de la sotul meu cu "te iubesc" a fost minunat, acum primesc aproape in fiecare zi si ii trimit si eu. Mi-a spus ca ii schimba toata ziua, toate ii merg bine dupa aceea. Si mie la fel.
Sunt lucruri mici, dar care conteaza.
Am facut un pact la un moment dat. Daca ne deranjeaza sau ne supara ceva unul la altul, sa spunem imediat, ca altfel se aduna. Si ne merge mult mai bine.
Acum ceva timp am facut fiecare cate o lista cu ce ne place si ce nu ne place la relatia noastra si la comportamentul celuilalt fata de noi si incercam sa schimbam in bine ce nu e bine si sa facem foarte bine ce era bine.
Toate acestea au functionat pentru noi.
Ne iubim din ce in ce mai mult!
Acum suntem trei, unul pe drum si va trebui sa invatam sa ne impartim frateste dragostea. Vom avea grija sa nu ramana niciunul neglijat dintre noi, nici mami, nici tati, pentru ca puiul sigur nu va ramane.
Voi avea mare grija sa-i arat sotului meu ca-l iubesc la fel de mult, poate chiar mai mult, decat inainte sa ne nasca puiul nostru. Si stiu ca o sa reusesc. Sunt convinsa ca si el ma va iubi la fel de mult si poate mai mult.
Iubiti-va!

2 comentarii: