decembrie 16, 2010

Sunt frumoasa...

Astazi m-am trezit asa de bine dispusa...Afara ninge. A nins si ieri, dar ieri imi era frica sa nu se topeasca si de aceea nu m-am bucurat asa de mult.
Este o zi cand ma simt frumoasa :). Ma uit in oglinda in fiecare zi. Gata, nu mai vad kilogramele in plus, mi-am impus asta.
Vad o femeie frumoasa, cu rotunjimi binecuvantate, o femeie iubita si pretuita, care va avea o minune.
Sunt frumoasa. Cu cojocelul care se muleaza pe burtica, cu blugii stramti, elestici. Imi place sa port stramt, mulat, sa iasa in evidenta burtica. Cu caciulita cu urechi si fular la gat si cu cizme antiderapante.
Am fost azi pana la magazin sa iau una alta si -am simtit tare frumoasa. Lumea se uita la mine si zambea.
Eu ma priveam, nu cu coada ochiului, in toate vitrinele si zambeam.
Ce este mai frumos decat o femeie insarcinata, fericita, iubita si care iubeste?
Nu este putin lucru sa te simti asa. Stiu pentru ca au fost momente cand nici eu nu ma simteam frumoasa. Este chestie de atitudine. Ma doare spatele destul de mult. Si ma chinuiesc sa merg cat mai dreapta si cu capul drept , nu cu el in pamant si ma simt frumoasa.
Sa nu credeti ca sunt lipsita de modestie. Toata viata m-am considerat o fata draguta, dar nu frumoasa in mod deosebit. Atrageam privirile in jurul meu, dar aveam si eu complexele mele, ca orice om normal.
Acum nu am nici un complex. Este minunat sa te simti asa. Nu ai nici o povara.
Sotul meu ma priveste cu niste ochi de-mi dau fiori, nicidata nu m-a privit asa. Cu admiratie, respect, dar si cu pofta. Ma mananca din priviri. Cum sa nu te simti frumoasa?
Fiecare femeie insarcinata trebuie sa se simta frumoasa. Este o obligatie din partea sotului si a celor din jur sa o ajute sa gandeasca astfel. Sunt momente cand avem nevoie de cei din jurul nostru.
M-am simtit grasa uneori, dar depinde si cu ce m-am imbracat. Am avut grija sa port haine care sa ma avantajeze si sa fiu machiata si aranjata tot timpul, chiar daca stateam acasa in weekend.
Eu am un obicei de a nu ma aranja si de a sta in pijama toata ziua. Dar lucrurile s-au schimbat. Imi place sa arat bine tot timpul.
Sunt frumoasa! Sotul meu imi spune in fiecare zi si il cred.
Voi cat de frumoase sunteti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu