septembrie 08, 2011

Poate sunt insarcinata :)

V-am mai povestit ca ne dorim sa raman din nou insarcinata.
Incercam de cava timp...Poate de data asta...
La sarcina trecuta dupa mai multe luni de disperare, ne-am gandit sa nu mai incercam atat de vehement si sa lasam natura sa-si faca treaba. Nu ne-am mai protejat, dar nici nu am mai calculat zile fertile etc etc
Si am ramas insarcinata.
Este adevarat ca uterul meu, impartit in doua cavitati nu prea ma ajuta...As vrea ca de data aceasta sa fie mai usor. Din cate am inteles de la o doctorita, am avut noroc.
Ei, daca am ramas o data insarcinata, probabil sunt sanse sa mai raman si a doua oara.
Tati isi doreste mult un baietel, sa-l faca fotbalist. Dar sa nu iasa gemeni cumva, ii spun, ca el are in familie. Si uite asa poate se trezeste tati cu doi fotbalisti. Hehehe, asa radem noi , dar nu este rasul nostru.
Eu inca stau acasa, nu m-am intors la birou din concediul de crestere a copilului, mai am aproape 10 luni...poate nici nu ma intorc prea curand :)
Eram o femeie de cariera, culmea. Auzeam prietene care se intorceau dupa 3 luni de la nastere si credeam ca si eu sunt asa. Nu imi doresc sa devin casnica in nici un caz, dar imi place la nebunie sa stau cu copilul meu, sa-l vad cum creste si la fel voi face si cu urmatorul. Intre timp ma ocup si de o afacere care imi aduce niste bani in plus. Cand va fi timpul ma voi intoarce la munca cu multe satisfactii ca am facut ce trebuia.

14 comentarii:

  1. Pe farmacie-ieftina .ro gasiti teste de sarcina in promotie de 1+1 GRATIS

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca va propuneti asta si va doriti cu adevarat un nou copil, universul va lucra pentru voi :)

    RăspundețiȘtergere